Lief dagboek,

Vandaag was nat en koud, gelukkig zat binnen. Een rustdag in het dal. Een dal op twaalfhonderd en nogwat meter. De hagelstenen van de onweersbui van gisteren lagen nog in mijn voortent toen ik wakker werd. Verbazingwekkend dat ik het niet koud heb gehad. Ik moest wel nodig plassen, maar met regen de tent uit, weiger ik. De afwas in de regen doen ook. Daarom smaakte de havermout naar garnalen. Ondanks de wilde aardbeien.

Dat krijg je met die E-nummers. Noodnoodles zijn een uitkomst wanneer het weer te keer gaat, maar geven altijd een nare bij- of nasmaak. Ik heb geen zin om uitgebreid te schrijven. En ook niet om de afwas te doen. Morgen ochtend zal ik daar wel weer spijt van hebben, wanneer de havermout naar haring en mosterd smaakt. Welterusten.

Hagel

Aardbeien

Oh en ik lig onder de Seilbahn (in Schröcken), een sleurlift die alleen in de winter werkt. De burgemeester heeft me toestemming gegeven om hier mijn tent op te zetten.

Schröcken
Schröcken

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.