Ik vang dromen. Vluchtige flarden van verlangens. Eerst laat ik ze sudderen. Ideeën, wensen. Beelden. Voorstellingen. Wat vertellen ze me? Deze dromen? Waar komen ze vandaan? Zonder een vast omlijnd plan stop ik ze in mijn rugzak. Samen gaan we op pad. Op ontdekkingstocht. Onderweg blijf ik ze vangen. Een hele tas vol. Ik hoef niet te jagen, ze komen naar mij toe. En blijven komen. Ze leiden me de weg.

Ik verzamel verhalen. Vluchtige flarden van ervaringen. Eerst laat ik ze sudderen. Indrukken, impressies. Beelden. Belevenissen. Wat vertellen ze me? Deze verhalen? Waar komen ze vandaan? Zonder vast omlijnd plan pen ik ze neer. Samen zijn we op reis. Een ontdekkingsreis. Onderweg blijf ik verzamelen. Een heel blog vol. Ik hoef niet te jagen, ze ontstaan vanzelf. Ik geef ze de ruimte. Ze houden me op de been.

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

4 gedachten op & ldquo;Dromenvanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.