Ik vang dromen. Vluchtige flarden van verlangens. Eerst laat ik ze sudderen. Ideeën, wensen. Beelden. Voorstellingen. Wat vertellen ze me? Deze dromen? Waar komen ze vandaan? Zonder een vast omlijnd plan stop ik ze in mijn rugzak. Samen gaan we op pad. Op ontdekkingstocht. Onderweg blijf ik ze vangen. Een hele tas vol. Ik hoef niet te jagen, ze komen naar mij toe. En blijven komen. Ik ben een dromenvanger.

Ze leiden me de weg.

Ik verzamel verhalen. Vluchtige flarden van ervaringen. Eerst laat ik ze sudderen. Indrukken, impressies. Beelden. Belevenissen. Wat vertellen ze me? Deze verhalen? Waar komen ze vandaan? Zonder vast omlijnd plan pen ik ze neer. Samen zijn we op reis. Een ontdekkingsreis. Onderweg blijf ik verzamelen. Een heel blog vol. Ik hoef niet te jagen, ze ontstaan vanzelf. Ik geef ze de ruimte. Ze houden me op de been.

Ze leiden me de weg.

4 Reacties

  1. […] Die verschillende fases vind ik machtig interessant. Elke fase gaat in fases. In stappen. Het is een proces. Gaandeweg ontwikkel je je. Groei je. Zowel fysiek als mentaal. Ik krijg ontzettend veel energie van buiten zijn. Van de natuur, de rust, de kracht, de vredigheid, de eenvoud. Bezig zijn met de simpele dingen. Een slaapplaats vinden, routezoeken, voedsellogistiek, veiligheid. Door alleen op avontuur te gaan, neemt mijn zelfvertrouwen toe. Ik daag mezelf uit. Fysiek en mentaal. Ik word me meer bewust. Bewust van de omgeving, van mijn lichaam, van mijn functioneren. En ik verzamel. Ik verzamel verhalen, belevenissen, ervaringen. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

EVAdinarica

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Dit vind je misschien ook leuk...