BLOG | Dromenvanger

Ik vang dromen. Vluchtige flarden van verlangens. Eerst laat ik ze sudderen. Ideeën, wensen. Beelden. Voorstellingen. Wat vertellen ze me? Deze dromen? Waar komen ze vandaan? Zonder een vast omlijnd plan stop ik ze in mijn rugzak. Samen gaan we op pad. Op ontdekkingstocht. Onderweg blijf ik ze vangen. Een hele tas vol. Ik hoef niet te jagen, ze komen naar mij toe. En blijven komen. Ik ben een dromenvanger.

Ze leiden me de weg.

Ik verzamel verhalen. Vluchtige flarden van ervaringen. Eerst laat ik ze sudderen. Indrukken, impressies. Beelden. Belevenissen. Wat vertellen ze me? Deze verhalen? Waar komen ze vandaan? Zonder vast omlijnd plan pen ik ze neer. Samen zijn we op reis. Een ontdekkingsreis. Onderweg blijf ik verzamelen. Een heel blog vol. Ik hoef niet te jagen, ze ontstaan vanzelf. Ik geef ze de ruimte. Ze houden me op de been.

Ze leiden me de weg.

Meer verhalen

BLOG | Wat te doen in Sarajevo
In Sarajevo ga ik altijd naar hetzelfde guesthouse, Guesthouse Bistrik. Ik geloof dat dit nu de vijf of zesde keer is
BLOG | Promaja
Het kruizen van de wind "crosswinds". Een welbekend en gevreesd verschijnsel in Bosnië. Het gevolg van promaja of propuh (twee
BLOG | ​24 Uur met Lieke in de Ardennen
We kennen elkaar bijna tien jaar. Jeetje, nu ik dit zo opschrijf besef ik me dat pas. In september 2008
Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

4 gedachten op & ldquo;Dromenvanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.