VLOG in BLOG ☆ Dazer testen op de Utrechtse Heuvelrug

Categorieën Belevenissen,Vlogs
VLOG in BLOG | Dazer testen in het bos op de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens mijn fiets en wandeltochten in Oost Europa heb ik meestal een dazer mee. Een dazer is een apparaatje dat helpt honden op afstand te houden. Je drukt een knopje in, het apparaat geeft een vervelende hoge toon en de honden blijven of gaan weg. Heel simpel. Helaas leek tijdens mijn laatste wandeltocht mijn dazer niet meer te werken. De honden gingen niet weg. Omdat ik niet wist of het aan de honden of aan de dazer lag, dook ik in Nederland het bos in op zoek naar een hond om mijn dazer te testen.

 

De dazer testen…

Meer vlogs & video’s

 


PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures

Wil je meer? Sinds kort kan je me ook steunen via Patreon.

Become a Patron!


 

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.