VLOG in BLOG ☆ best wel koud en best wel nat, maar wel leuk

Categorieën Nederlandse Natuurpracht,Vlogs
Winterse wandelvlog avontuur

Met deze winterse wandelvlog-blogpost neem ik je mee tijdens mijn voettochtje van Zeist (Driebergen) naar Zwolle. 5 Februari gaf ik een lezing bij de Hogeschool Windesheim (in Zwolle) waarbij het leuk me leek om in stijl aan te komen. Mijn presentatiepakje zat netjes opgevouwen in mijn tas, een douche moest bij een sportschool of zwembad toch zeker wel te regelen zijn én mijn huisgenootje zou me na de lezing met de auto op komen halen. Goed geregeld!

29 Januari trok ik vol goed moed de deur van mijn logeeradresje in Driebergen dicht. Er was wat regen voorspeld (beetje boel) en ja, het zou wat kouder worden, maar ach. Ik had ruim de tijd, precies zoals ik het het liefst heb. Gedreven door een buitenluchtdrang begon ik halverwege de dag te lopen. De paalkampeerplaats bij Austerlitz was mijn eerste overnachtingsbestemming.

Winterse Wandelvlog deel 1 & 2

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Al snel bleek mijn tent zo lek als als een mandje te zijn. Wat nu? Tal van mogelijkheden, tal van oplossingen… Gewoon doorgaan was mijn eerste instelling. De tweede nacht was zowaar nog natter. Twijfeldetwijfel.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Soms zit het mee, soms zit het tegen. In dit geval zat het niet mee, maar ook zeker niet tegen. De mazzelaar die ik ben, wist zowel een super-de-luxe slaapstudio voor de derde nacht te regelen én een lift terug naar Driebergen toen ik ergens op de Veluwe echt geen zin meer had. Mijn portie buitenlucht en buitenleven heb ik gehad, daarvan heb ik enorm genoten. De les die ik heb geleerd: neem een waterdichte tent mee op je winterse wandeltocht…

Meer (winterse) wandelvlogs

De komende tijd wil ik meer gaan filmen. Vloggen voor mijn part. Hopelijk kan ik één keer week een video uploaden, ik mik op vrijdag, maar het kan ook dinsdag worden. Vind je het nou leuk om op de hoogte te blijven, neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal. Dit is niets presticieus, gewoon wat video’s van tijdens het wandelen. Enzo. Op mijn website zullen tevens blogposts verschijnen met een uitgebreider verhaal. Deze vind je in de hier (VLOG in BLOG).

 


Vind je dit leuk? En wil je meer? Sinds kort kan je me steunen via Patreon.

Become a Patron!


Winterse Wandelvlog deel 1

Winterse Wandelvlog deel 2

 

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.