Zagreb WEEKVLOG #1 ☆ Mijn huisje, nieuwe schoenen en een witte wandeling

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
BLOG Zagreb weekvlog 1

Ik ga proberen iedere week een vlog te maken waarin ik een beetje laat zien hoe het hier in Zagreb reilt en zeilt. De weekvlogs zullen iedere dinsdag op mijn YouTube kanaal verschijnen met een aanvullend VLOG in BLOG verhaal op mijn website. Ambitieus? Misschien, maar ik ga het gewoon proberen. De eerste week installeerde ik me in mijn huisje, stoeide wat met mijn nieuwe schoenen en maakte ik een wandeling op de berg Medvednica, een bergje bij Zagreb. Het was mijn bedoeling om mijn nieuwe FiveFingers uit te testen, maar ik ben tijdens het wandelen vergeten te filmen. Gelukkig loopt die berg niet weg, dus laat ik in een andere weekvlog meer zien.

Weekvlog vanuit Zagreb #1

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

 


 

WEEKVLOG vanuit ZAGREB #1 | Mijn huisje, nieuwe schoenen uitproberen en een witte weekendwandeling op MEDVEDNICA, de berg bij Zagreb.

 

 


Wil je meer? Sinds kort kan je me ook steunen via Patreon.

Become a Patron!

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

1 gedachte op & ldquo;Zagreb WEEKVLOG #1 ☆ Mijn huisje, nieuwe schoenen en een witte wandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.