Zagreb WEEKVLOG #2 ☆ Blote voeten in de sneeuw

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
Zagreb WEEKVLOG #2 | Blote voeten in de sneeuw enzo

Het is weer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe weekvlog vanuit Zagreb. Ik denk dat ik de dinsdag erin ga houden. Eigenlijk is het nu zaterdag, maar ik heb afgelopen week vooruit gewerkt. Deze week komt er namelijk een vriendin uit Nederland langs, dus heb ik een computer pauze. Hoe dan ook, als het goed is, komt deze vlog in blog automatisch online en is het dinsdag wanneer ie verschijnt.

De tweede week viel er opnieuw sneeuw, dus liep ik met mijn nieuwe FiveFingers en op blote voeten in de sneeuw. Best wel koud. Verder scharrelde ik wat in huis, zette heel veel koffie en maakte ik de boel schoen. Want ja, als er een gast komt, moet het natuurlijk wel een beetje toonbaar zijn…

Voor wie het leuk vindt om te weten, ik maak mijn vlogs op mijn smart phone. Ik geloof dat ik eindelijk een fijne app (FilmoraGo) heb gevonden waarmee ik iets redelijks in elkaar kan knutselen. Het is een heel proces, echt respect voor al die vloggers die dagelijks zo’n ding in elkaar zetten. En ook respect voor die vloggers die zo relaxt in de camera praten. Ik blijf het onwennig vinden. Toch vind ik het wel erg leuk om te maken, dus blijf ik er stug mee door gaan.

Wel wel, hier is dan.

Blote voeten in de sneeuw

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Meer vlogs & video’s

 


PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures

Sinds kort kan je me ook steunen via Patreon

Ik zie Patreon als een steuntje in de rug om het een beetje anders te doen. Een platform dat het mogelijk maakt om een beetje anders te leven. Om mijn leven in mijn eigen ritme te leven. Om met volle aandacht schrijfsels te creeëren, verhalen de wereld in te slingeren en… En wellicht daarmee andere mensen te inspireren.

Become a Patron!

 


 

Blote voeten in de sneeuw (en hoe je bosnische koffie zet) | Weekvlog 2 vanuit Zagreb

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

1 gedachte op & ldquo;Zagreb WEEKVLOG #2 ☆ Blote voeten in de sneeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.