Zagreb WEEKVLOG #4 ☆ Drie nieuwe gaatjes

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
ZAGREB WEEKVLOG #4 | Zelf gaatjes schieten en een stadswandeling

Wist je dat je je tanden met olijfzeep kan poetsen en dat zelf gaatjes schieten helemaal niet zo moeilijk is? Jezelf filmen daarentegen is een stuk lastiger dan het lijkt. Tenminste, dat vind ik. Maar ach. Zondagavond schoot Sytske drie nieuwe gaatjes in mijn oren, iets dat al zeker 10 jaar op mijn to-do-lijstje stond. Of nou ja, to-do… To-want eigenlijk. Eindelijk, eindelijk kwam het ervan. Zo blij!

Afgelopen week was rustig. Geen wandel- of kampeertochten en het bezoek uit Nederland vertrok maandagochtend vroeg. Naast het gebruikelijke gerommel in huis maakte ik dagelijks een ommetje door de stad. Soms met, maar veelal zonder doel. Vreemd genoeg voelde ik een soort onrust, maar was ik tegelijkertijd heel moe. Ik kon niet stilzitten, maar had weinig puf om iets te doen. Bij nader inzien is dit zo vreemd nog niet. Een week samen zijn, een avontuurlijke winterwandelweek, kost nou eenmaal veel energie.

Het is wat het is.

In Zagreb is de lente aangebroken. De sneeuw smelt in rap tempo, zo rap dat ik me nauwelijks meer kan voorstellen dat het een week geleden nog helemaal wit was hier. Binnen 10 dagen is het van -20 naar +15 graden gegaan. Ongelooflijk. In mijn vierde weekvlog neem ik je mee door de stad, poets ik mijn tanden met olijfzeep en schiet Sytske dus drie nieuwe gaatjes in mijn oren.

Kijk maar even 🙂

Drie nieuwe gaatjes en meer stadsavontuur…

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Meer VLOGS en video’s

 


 

PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures

Wil je meer? Sinds kort kan je me ook steunen via Patreon

Ik zie Patreon als een steuntje in de rug om het een beetje anders te doen. Een platform dat het mogelijk maakt om een beetje anders te leven. Om mijn leven in mijn eigen ritme te leven. Om met volle aandacht schrijfsels te creeëren, video’s en vlogs te maken, verhalen de wereld in te slingeren en… En wellicht daarmee andere mensen te inspireren.

Become a Patron!

 


 

ZAGREB WEEKVLOG #4 | Drie nieuwe gaatjes en meer avontuur

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.