Zagreb WEEKVLOG #6 ☆ Ik moet mijn huis uit

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
VLOG in BLOG | ZAGREB | Ik moet mijn huis uit

Deze week kreeg ik minder leuk nieuws. Ik moest mijn huis verlaten. Zo ontzettend stom! In eerste instantie schoot ik in de stress, hellup, ik moet mijn huis uit! Daarna werd ik chagrijnig om me vervolgens ontzettend verdrietig en onzeker te voelen. Waar moest ik heen? Bij wie zou ik nu weer terecht komen? Wanneer? En hoe? Ik wilde helemaal niet weg, begreep niets van de situatie en ik had al helemaal geen zin om met mijn spullen door de stad te moeten sjouwen.

Maargoed. Het is wat het is, het was wat het was, maar hoe dan ook stom. Stom, stom, stom. Daarom maakte ik extra lange wandelingen om op mijn manier een beetje afscheid te nemen van de fijne buurt waar ik woon. Woonde. Om aan het idee te wennen en om rustig te worden.

Chaos en geluk

De reden dat deze zesde weekvlog nu pas verschijnt, heeft te maken met de chaos die ontstond. Hoewel ik in mum van tijd een nieuwe woonplek had gevonden, bleef ik me onzeker voelen. Ik had even geen zin om filmsels te editten, om na te denken over wat ik wil delen. En hoe. Ik weiger nep-blij te doen, maar ik vind het ook niet persé fijn om mijn verdriet of somberheid te laten zien. Nou goed, ik had overal even helemaal genoeg van. Dus ik deed weinig anders dan wandelen en studeren.

Van het studeren geniet ik enorm, bovendien is het een beetje mijn houvast. Doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt, wat je inspireert. Wat je beweegt. Als je iets heel graag wilt, dan moet je dat gaan doen. Ja. Even geen ja-maar… Dus de reden dat ik in Zagreb ben, is die taalcursus. De reden dat ik die taalcursus nu doe, is (was) dat ik een super fijne woonplek voor een vriendenprijsje aangeboden had gekregen. Okay, dat laatste pakte uiteindelijk anders uit, maar die cursus gaat gewoon door. Gelukkig maar.

Wel wel. Hier is ie dan, WEEKVLOG nummer 6.

Ik moet mijn huis uit

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Meer VLOGS en video’s

PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures

Sinds kort kan je me steunen via Patreon

Ik zie Patreon als een steuntje in de rug om het een beetje anders te doen. Een platform dat het mogelijk maakt om een beetje anders te leven. Om mijn leven in mijn eigen ritme te leven. Om met volle aandacht schrijfsels te creeëren, video’s en vlogs te maken, verhalen de wereld in te slingeren en… En wellicht daarmee andere mensen te inspireren.

Of

 


 

ZAGREB WEEKVLOG 6 | Ik moet mijn huis uit

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.