Zagreb WEEKVLOG #7 ☆ Inpakken en wegwezen

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
VLOG in BLOG | Inpakken en wegwezen - ZAGREB WEEKVLOG 7

Hoewel ik het geen probleem vind om elke dag mijn tent te verkassen, vind ik verhuizen vreselijk. Helaas zat er niets anders op, ik moest het prachtige huis uit. Tegen mijn zin in pakte ik mijn spullen en vertrok. Inpakken en wegwezen. Bah.

Vorig jaar werd ik door een vriendin in Zagreb uitgenodigd om bij haar te komen wonen, maar uiteindelijk heeft haar kamer 6 weken leeg gestaan. Ik zat alleen in het prachtige grote huis totdat ik de boodschap kreeg dat ik weg moest. “Het werkt niet.” Behalve dat ik niet niet langer voor een vriendenprijsje kon blijven, heb ik geen idee waarom. Helaas.  Zo gaat het wel vaker. Ik kan niet anders dan me erbij neerleggen, een uitleg krijg je vaak niet. Of wel, maar dan is dat voor mijn gevoel niet het hele verhaal.

Helaas.

Met Pasen verhuisde ik naar de andere kant van de stad, een stuk buiten het centrum, maar niet verder dan dat Betondorp van Amsterdam CS ligt. Dat wordt fietsen, dacht de Hollander in mij meteen. Mijn nieuwe huisgenoot keek me vreemd aan. “Fietsen?”

Ik zal Gornji Grad met al die verborgen trappen en smalle steegjes missen. Ook de dagelijkse wandeltocht van en naar school had ik liever niet willen inruilen voor een chaotische tocht op de fiets. Maar ik heb het hoofdstuk afgesloten. Het is klaar.

Dag prachthuis.

Dag prachtbuurt.

Hallo nieuwe kamer.

Hallo nieuw huis.

Oh en hallo trappenhuis… Daarover meer in de volgende video meer, nu eerst WEEKVLOG nummer 7.

Inpakken en wegwezen

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Meer VLOGS en video’s

PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures
Ik zie Patreon als een steuntje in de rug om het een beetje anders te doen. Een platform dat het mogelijk maakt om een beetje anders te leven. Om mijn leven in mijn eigen ritme te leven. Om met volle aandacht schrijfsels te creeëren, video’s en vlogs te maken, verhalen de wereld in te slingeren en… En wellicht daarmee andere mensen te inspireren.

Become a Patron

Of

 


 

ZAGREB WEEKVLOG 7 | Inpakken en Wegwezen

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.