Zagreb WEEKVLOG #8 ☆ Laatste vlog vanuit de stad

Categorieën Vlogs,Zagreb en Omstreken
VLOG in BLOG | Laatste vlog uit de stad, uit Zagreb, weekvlog 8

Na ruim drie maanden in Zagreb te hebben rondgehangen is mijn taalcursus klaar en is het tijd om mijn tas te pakken. Tijd om te wandelen. Maar eerst wil ik nog één vlog delen. Hoewel ik het een weekvlog noem, is het eigenlijk een maandvlog. Mijn laatste maand in Zagreb en dus mijn laatste vlog uit de stad.

In deze maand heb ik niet bijster veel gefilmd, maar genoeg om een beeld te geven hoe mijn alledaagse daagjes eruit zagen. Vanuit mijn nieuwe kamer fietste ik elke dag naar school, daarna ging ik veelal naar Booksa – een superfijn leescafé – en fietste ik voor de avondregen weer terug. Heel gewoontjes, maar stiekem heel fijn.

Ik ben me gaan hechten aan Zagreb, deze stad veroverde langzaam mijn hart. Het is mooi om de overgangen van seizoenen mee te maken. Deze maand werd het lente, of zomer eigenlijk. Zo fijn! Ik weet zeker dat ik terug kom, maar wanneer en hoe, daar heb ik nog geen idee van. Hoewel ik het best wel af en toe eventjes lastig heb gehad, kijk ik met een fijn gevoel terug. Het was een mooie ervaring.

Nou, hier is ie dan, mijn laatste laatste maand in beeld.

Mijn laatste vlog uit de stad

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Meer VLOGS en video’s

 

PATREON | Eva Smeele is Creating Stories about her Hiking Adventures
Ik zie Patreon als een steuntje in de rug om het een beetje anders te doen. Een platform dat het mogelijk maakt om een beetje anders te leven. Om mijn leven in mijn eigen ritme te leven. Om met volle aandacht schrijfsels te creeëren, video’s en vlogs te maken, verhalen de wereld in te slingeren en… En wellicht daarmee andere mensen te inspireren.

Become a Patron

Of

 


 

ZAGREB WEEKVLOG 8 | Laatste vlog uit de Stad

Schrijft verhalen || Wandelt op de Balkan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.